19 Μαρ 2013

Έρχονται νέα μοντέλα αυτοκινήτων; Ευκαιρία για αγορά των απερχόμενων! - Μάρτιος 2013

Από όλα σχεδόν τα αυτοκινητιστικά περιοδικά και ιστότοπους που ασχολούνται με το αυτοκίνητο προβάλλονται τα νέα μοντέλα που πρόκειται να έρθουν στην ελληνική αγορά. Μοντέλα αυτοκινήτων που αντικαθιστούν παλιότερα και μπορεί να είναι είτε εντελώς νέα, είτε να αποτελούν ένα φρεσκάρισμα (facelift) των παλιότερων. Ωστόσο η άφιξη νέων μοντέλων στην αγορά αυτοκινήτου, δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την αγορά αυτών που αντικαθίστανται! Οι εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων θέλοντας να "ξεφορτωθούν" το στοκ που έχουν από τα απερχόμενα μοντέλα, κάνουν πολλές φορές πάρα πολύ καλές προσφορές σε επίπεδο τιμών αλλά και διακανονισμών!




Κάτι άλλο που συμβαίνει με τα απερχόμενα μοντέλα και αποτελεί λόγο αγοράς τους είναι το εξής: Κάθε νέο μοντέλο που εμφανίζεται στην αγορά, έχει πολλές φορές μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία οι κατασκευαστές τα λύνουν κατά τη διάρκεια παραγωγής του. Έτσι, τον καιρό που πλησιάζει να τελειώσει η καριέρα ενός μοντέλου, έχουν λυθεί πολλά προβλήματα αξιοπιστίας του, κάτι που αποτελεί επίσης κίνητρο για την αγορά τους.
Με το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν σας παρουσιάζουμε όλα τα μοντέλα που λήγει η παραγωγή τους τους και αντικαθίστανται σύντομα που θεωρούμε ότι αποτελούν ευκαιρία για αγορά εφόσον σας αρέσουν.

Citroen C3




Στην φετινή έκθεση της Γενεύης που μόλις έσβησε τα φώτα της, παρουσιάστηκε η έκδοση facelift του μοντέλου με επιδερμικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Αναμείνατε λοιπόν προσφορές!

Chevrolet Captiva




Όπως και στην περίπτωση του Citroen C3, έτσι και για το Captiva παρουσιάστηκε η facelift εκδοση του. Όσοι οπαδοί των SUV, ρωτήστε για προσφορές!


Hyundai ix35



Η ανανεωμένη έκδοση (facelift) του ix35 παρουσιάστηκε επίσης στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης οπότε σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για το υπάρχουν μοντέλο που είναι και πολύ αξιόλογο.

Nissan Micra



Η ανανεωμένη (facelift) έκδοση του μοντέλου εθεάθη στην Ταιλάνδη να βολτάρει οπότε ίσως όχι τόσο άμεσα όσο τα προηγούμενα μοντέλα που παρουσιάσαμε θα έρθει και στη χώρα μας, οπότε θα δημιουργήσει ευκαιρίες για το υπάρχον Micra


 Nissan Note




Στην περίπτωση του Note έχουμε την παρουσίαση ενός εντελώς νέου μοντέλου στην έκθεση της Γενεύης, κάτι που σίγουρα συνεπάγεται προσφορές στο υπάρχον μοντέλο που παρεπιπτόντως είναι καθόλα αξιόλογο.

Opel Astra Twintop



Το νέο Astra σε έκδοση coupe-cabriolet ονομάζεται Cascada και παρουσιάστηκε στην έκθεση Γενεύης. Όπως βλέπουμε όμως και το υπάρχον μοντέλο δεν δείχνει άσχημο, ιδιαίτερα αν συνοδεύεται και από μια καλή προσφορά!

 Skoda Octavia



Το εντελώς νέο Octavia που βασίζεται στο νέο Golf VII παρουσιάστηκε (που αλλού;) στην έκθεση Γενεύης οπότε ευκαιρία για τους οικογενειάρχες που θέλουν ένα αξιόλογο μικρομεσαίο με άπλετους χώρους

 Seat Leon




Έναν ακόμη κλώνο του Golf VII αποτελεί και το εντελώς νέο Seat Leon που πολύ πρόσφατα άρχισε την εμπορική του πορεία, κάτι που συνεπάγεται προσφορές γιατ ο μοντέλο που τέλιωσε την καριέρα του μόλις τώρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...