16 Αυγ 2012

Ερμηνεία του σήματος ΚΤΕΟ στην πινακίδα του αυτοκινήτου

Ψάχνοντας στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, λίγο πολύ όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τα στοιχεία που αναφέρει ο ιδιοκτήτης καθώς και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει (εφόσον δημοσιεύει). Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε, είναι το πότε το αυτοκίνητο είναι προγραμματισμένο να περάσει τον επόμενο έλεγχο από το ΚΤΕΟ. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς απλά προσέχοντας το χρώμα του σήματος που είναι κολλημένο στην πίσω πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που μας ενδιαφέρει. 






'Ετσι λοιπόν, αυτοκίνητα που το σήμα του ΚΤΕΟ είναι πορτοκαλί, περνάνε ΚΤΕΟ εντός του έτους 2013. Αυτο φαίνεται άλλωστε και από τον διψήφιο αριθμό που είναι στο κέντρο του σήματος.


Τα αυτοκίνητα που το σήμα του ΚΤΕΟ έχει χρώμα μπλε, περνάνε ΚΤΕΟ εντός του έτους 2014. 



Τα αυτοκίνητα που το σήμα του ΚΤΕΟ έχει χρώμα κίτρινο, περνάνε ΚΤΕΟ εντός του έτους 2015.


Ο κύκλος του σήματος του ΚΤΕΟ χωρίζεται σε 12 ίσα τμήματα. Για να βρούμε πιο 2μηνο του έτους είναι προγραμματισμένο να περάσει το αυτοκίνητο ΚΤΕΟ, θα πρέπει να μετρήσουμε από την κορυφή του σήματος ποια τμήματα είναι μαρκαρισμένα..
Έτσι, στο εικονιζόμενο πορτοκαλί σήμα του άρθρου αυτού για παράδειγμα το αυτοκίνητο πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...